Equip

Fundadora:

Natàlia Càlix

Em dic Natàlia Càlix González i em  dedico a la   psicología, l’educació i la teràpia Gestalt treballant amb infants, adolescents i adults. Després d’anys de treball en educació, lleure i psicología, en i per diferents centres i entitats, l’any 2012 obro la meva consulta a Sant Sadurní d’Anoia, que avui és el centre Gestalt Sant Sadurní.

La meva formació i experiencia:

Llicenciada en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (2000-2005).

Psicoterapeuta acreditada per la AETG (2008-2012); formada a l’Escola de l’Ésser (Barcelona, direcció Empar Fresquet i Xavier Puigdevall ) en teràpia Gestalt.

Simultàniament, desenvolupo els meus estudis de teatre sobre la tècnica del clown o pallasso a l’Escola de Clown de Barcelona, i amb els workshops de pedagògs com Jango Edwards, Jesús Jara o la Laura Hearts, entre d’altres.

Motivada per la necessitat de treballar amb les famílies,  estudio el postgrau expert en mediació familiar  a la Universitat Ramon Llull (2009-2010).

M’inicio en el món de l’Eneagrama de la Personalitat, de la mà de la Fundació Claudio Naranjo i el seu programa de formació SAT (2010).

L’estiu de 2014 realitzo el procés Hoffman de la cuadrinitat, de l’Institut Hoffman España, una experiència personal única així com un complement professional formidable.

L’any 2015 amplio la meva formació en psicoteràpia infantil realitzant el primer training oficial impartit a Espanya de Play Therapy, de la Fundació Violet Solomon Oaklander amb Lynn Stadler, Giandomenico Bagatin  i Karen Fried.

Des de 2010 compagino la feina vinculada a l’àmbit educatiu (2006) amb la pràctica privada com a psicoterapeuta, actualment desenvolupada integrament a Sant Sadurní d’Anoia.

Col.laboradors/es:

 

Sònia Ferrer Carsi

foto sonia

Em dic Sònia i sóc psicòloga i terapeuta Gestalt.

Vaig néixer a Barcelona, el 28 de maig de 1981.

Fruit d’una experiència biogràfica, des de ben petita vaig sentir l’impuls d’ajudar, ja en el meu

nucli familiar.

I ben aviat, aquest impuls es va traslladar en els àmbits més propers, fora de la família.

Aquesta realitat em va enfortir i em va obrir el cor.

És des d’aquest espai interior, on sento la meva professió com una filosofia de vida.

Podria estendrem a explicar les diverses tècniques que utilitzo, però m’agrada quan la persona

les va descobrint durant el procés, un procés creatiu que es desenvolupa, segons el seu

tarannà, les seves necessitats, dificultats i virtuts, també segons el moment i respectant els

seus ritmes.

D’una manera senzilla i profunda vull expressar:

“sóc aquí per ajudar a l’ésser a tornar a casa”.

 

Itziar Castillo Otaola

itziar foto carnet

Formació:

Terapeuta Gestalt. Professora de Tècnica Alexander. Graduada en A.T.C.A.:”Alexander Techniek Centrum Amsterdam”, 1997. Post-grat en Técnica Alexander a “The Constructive Teaching Center” Londres. Master  “Educar: expresión, comunicación y lenguajes” per l’ “Escuela de Expresión y Psicomotricidad de Barcelona. Universidad Central de Barcelona”.  Programa SAT, Psicologia Integrativa i dels Eneatipus amb en Claudio Naranjo.

Diplomada en Ciències Empresarials.
Experiència professional :

-Estudi privat des de 1998.

-Institucions: Escola Pública “Fabra” de Alella, Instituto de Ciencias para la Educación (I.C.E.), “Asociació de Mestres Rosa Sensat” i diversos “Centres Pedagògics i de Recursos” de Barcelona dins del “Pla de Formació Permanent del Profesorat”, Sindicato UGT, Fundación Claudio Naranjo: col·laboradora del Programa SAT i  “Encuentros de Educadores”. “Instituto del Teatro” de Barcelona i de Terrassa, “Instituto Superior de estudios Psicológicos” (I.S.E.P.), Barcelona -“Aules”: escola de Teatre, Dansa i Veu, Barcelona.

Susanna Ros

Directora de Flor de Llum

 

Terapia orgànica, Flors de Bach, massatge craneo-sacral, constel.lacions familiars.

Creadora de Moviment Psicorganic.

 

 

Marta Mató:

marta mató

 

 

Coah de Salut i Nutrició

Anuncis