Qui som

Fundadora:

Natàlia Càlix

Em dic Natàlia Càlix González i em  dedico a la   psicología, l’educació i la teràpia Gestalt treballant amb infants, adolescents i adults. Després d’anys de treball en educació, lleure i psicología, en i per diferents centres i entitats, l’any 2012 obro la meva consulta a Sant Sadurní d’Anoia, que avui és el centre Gestalt Sant Sadurní.

Formació i experiencia.

 

Col.laboradors/es:

 

Sònia Ferrer Carsi

foto sonia

Em dic Sònia i sóc psicòloga i terapeuta Gestalt. Vaig néixer a Barcelona, el 28 de maig de 1981. Fruit d’una experiència biogràfica, des de ben petita vaig sentir l’impuls d’ajudar, ja en el meu nucli familiar. I ben aviat, aquest impuls es va traslladar en els àmbits més propers, fora de la família. Aquesta realitat em va enfortir i em va obrir el cor. És des d’aquest espai interior, on sento la meva professió com una filosofia de vida. Podria estendrem a explicar les diverses tècniques que utilitzo, però m’agrada quan la persona les va descobrint durant el procés, un procés creatiu que es desenvolupa, segons el seu tarannà, les seves necessitats, dificultats i virtuts, també segons el moment i respectant els seus ritmes. D’una manera senzilla i profunda vull expressar: “sóc aquí per ajudar a l’ésser a tornar a casa”.

 

Itziar Castillo Otaola

itziar foto carnet

Terapeuta Gestalt. Professora de Tècnica Alexander. Graduada en A.T.C.A.:”Alexander Techniek Centrum Amsterdam”, 1997. Post-grat en Técnica Alexander a “The Constructive Teaching Center” Londres. Master  “Educar: expresión, comunicación y lenguajes” per l’ “Escuela de Expresión y Psicomotricidad de Barcelona. Universidad Central de Barcelona”.  Programa SAT, Psicologia Integrativa i dels Eneatipus amb en Claudio Naranjo.

Diplomada en Ciències Empresarials.
Experiència professional :

-Estudi privat des de 1998.

-Institucions: Escola Pública “Fabra” de Alella, Instituto de Ciencias para la Educación (I.C.E.), “Asociació de Mestres Rosa Sensat” i diversos “Centres Pedagògics i de Recursos” de Barcelona dins del “Pla de Formació Permanent del Profesorat”, Sindicato UGT, Fundación Claudio Naranjo: col·laboradora del Programa SAT i  “Encuentros de Educadores”. “Instituto del Teatro” de Barcelona i de Terrassa, “Instituto Superior de estudios Psicológicos” (I.S.E.P.), Barcelona -“Aules”: escola de Teatre, Dansa i Veu, Barcelona.

Susanna Ros

Directora de Flor de Llum

Terapeuta multidisciplinar especialitzada en terapia de parella i creadora de Moviment Psicorganic, una manera de fer teràpia on convergeixen el moviment, les emocions i el pensament.  És també terapeuta i tallerista de Flors de Bach, massatge craneo-sacral, constel.lacions familiars, Tai-Chi, Chi-Kun.